Så startades allt...

Uppdaterad: 24 maj 2020

8 Oktober 2019 föddes idén om det självdesignade datorfodralet. Ett datorfodral som skulle vara perfekt för studerande och spegla dess personlighet. På en promenad längs Årstabron började fodralets funktionalitet och utseende diskuteras, vad som var problematiskt med datorfodral både praktiskt och utseendemässigt skulle lösas.

Livia Backtorp och Albin Gyllander är två sextonåringar som gick första ring på gymnasiet, Östra Real. Vid ett begynnande intresse för företagsskapandet bestämde de sig för att starta sitt egna företag, ett företag riktat mot de ungdomar som dem själva. Datorfodralen var faktiskt inte deras första idé utan att designa en ungdomlig, modern och praktisk väska var den egentliga tanken. Vid deras analys av vad folk i deras skola alltid velat ha i sina väskor insåg de att väskan inte var den mest efterfrågade produkten utan datorfodralet var.

Gymnasiet, en tid då alla fått ett ansvar över en skoldator och en tid då datorn fått en allt större innebörd i undervisningssyfte. Produkten, datorfodral, var inget nytt men var en produkt där marknaden inte lyckats hålla måttet uppe för de gymnasieelever som ville bära runt på något som stack ut. Livia och Albin beslutade att kärnprodukten i deras nystartade företag skulle vara datorfodral men med det klatschigare namnet "CASE".

Genom sina idéer, kunskaper och analyser grundades företaget som senare skulle få namnet Pampador...Och så startades allt.


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Till våra kunder

Alla våra produkter är handsydda i vår verkstad i Stockholm av material från svenska leverantörer. Du som har handlat av oss är inte bara en ägare av en Pampador CASE utan kan också med gott samvete b

Social

Facebook

Youtube

©Pampador 2020

Kundservice

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Information

Innehåll i material