Framtida MÅSTET

Uppdaterad: 23 maj 2020

Jag som gymnasieelev kan verkligen säga att Pampadors datorfodral är WOW!

Inte bara är de gjorda efter min stil & smak utan med Pampadors vägledning har jag även skapat mig ett fodral som följer dagens mode & trender. Fodralet får verkligen plus i kanten av dennes höga kvalité & då de är handsydda i Sverige.Jag vet att om några månader kommer alla som går i skolan att gå runt med ett Pampador CASE för produkten är verkligen perfekt utformad & skapad efter en studerandes behov. Jag har allt i mitt CASE, jag har min dator, skolbok, penna & laddare allt! Oftast får jag plats med allt som jag behöver till skolan vilket är otroligt bekvämt speciellt då man enkelt kan omvandla datorfodralet till en väska genom att bara spänna på en av Pampadors axelremmar, som dessutom passar sjukt snyggt.

Vad gjorde jag egentligen innan jag hade detta datorfodral?!!


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Till våra kunder

Alla våra produkter är handsydda i vår verkstad i Stockholm av material från svenska leverantörer. Du som har handlat av oss är inte bara en ägare av en Pampador CASE utan kan också med gott samvete b

Social

Facebook

Youtube

©Pampador 2020

Kundservice

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Information

Innehåll i material