Designa ditt case med Pampador

I vår nya configurator kan du enkelt och smidigt designa ditt fodral och i realtid se resultatet innan du klickar hem den

Om pampador

Alla våra produkter är handsydda i vår verkstad i Stockholm av material från svenska leverantörer. Du som har handlat av oss är inte bara en ägare av en Pampador CASE utan kan också med gott samvete bära ditt fodral med vetskapen att den har producerats i Sverige av oss och ingen annan.

 

Varje fodral eller produkt som sys börjar som en hög tyg och en dragkedja och blir efter ett antal timmar ett fint, exklusivt och personligt CASE.

Albin Gyllander & Livia Backtorp

Antal Cases som har sytts

Saga Drangel Svanvik

"Äntligen ett fodral som får plats med allt som behövs, men samtidigt är personligt! Det tog inte lång tid efter att ha designat fodralet till att få den i hand och kunna sticka ut ur mängden med ett personligare fodral/och kunna visa upp sin personlighet med sitt datorfodral"

Snabb och säker leverans med postnord

1-2 arbetsdagar leverans

+ spåra ditt paket

Säkra och krypterade betalningar

Handsytt i Sverige 

Läs mer om våra villkor och policys

Vill du läsa mer om det reglar, policys och villkor du som kund och vi som företag förbinder oss vid? Klicka här för att läsa mer.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi på Pampador värderar kundkontakt och att skapa riktiga relationer med våra kunder. Har du någon fundering, tanke eller ett problem: tveka inte att ta kontakt med oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa till!

Lanseringsvideo

Social

Facebook

Youtube

©Pampador 2020

Kundservice

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Information

Innehåll i material